Deliver Amazing Visual Experiences from the Cloud

An amazing visual experience with Intel® Xeon® processor E3 family

Energy Efficient, Visually Amazing: Intel® Iris™ Pro Graphics P580

Whether you deliver HD and UHD video in the cloud or complex 3D applications from secure data centers, the graphics performance of the Intel® Xeon® processor E3-1500 v5 with Intel® Iris™ Pro graphics P580 can provide the rich visual experiences end-users seek. At the same time, you’ll benefit from more energy-efficient performance that enables greater density of video streams or users. 1 2 3

Optimize Graphics in the Cloud

New processors from the Intel® Xeon® processor E3 family are built to support an extended range of cloud-based graphics demands. From video delivery to remote workstations to cloud gaming, you can deliver cutting-edge performance per watt and more efficient rendering in the cloud. That’s great news for graphics-intensive workloads, such as video transcoding at scale and 3D CAD and animation applications. 4 2

Stream Media to Any Connected Device

Take care of a diverse range of media needs right from your data center. Integrated processor capabilities make smooth work of transcoding various formats for content on demand, user-generated media, live broadcasting, and video conferencing. And by eliminating a hardware component—a discrete graphics card—you’ll capture significant performance efficiencies per watt and benefit from the greater density of video streams.5 2

Run Complex Video Analytics

Go beyond video processing to measure, analyze, and interpret streaming content. For companies investing in big data analytics, new processors deliver the computing power to capture valuable metrics, gain insights, and perform data-intensive tasks like video search indexing, digital surveillance, and automated ads that react to scene changes.

The High-Density Intel® Visual Compute Accelerator

The Intel® Xeon® processor E5 family-based servers can deliver fast, highly efficient, ultra high-definition video with the Intel® Visual Compute Accelerator, a transcode solution with the graphics performance of the Intel® Xeon® processor E3 family.

Thông tin Sản phẩm và Hiệu năng

1

Các tính năng và lợi ích của công nghệ Intel® tùy thuộc vào cấu hình hệ thống và có thể yêu cầu phần cứng, phần mềm có hỗ trợ, hoặc yêu cầu kích hoạt dịch vụ. Hiệu năng sẽ thay đổi tùy thuộc vào cấu hình hệ thống. Không hệ thống máy tính nào có thể an toàn tuyệt đối. Hãy kiểm tra với nhà sản xuất hệ thống hay nhà bán lẻ hoặc tìm hiểu thêm tại http://www.intel.vn.

2

Kết quả điểm chuẩn có được trước khi bổ sung các bản vá phần mềm và cập nhật phần cứng gần đây nhằm xử lý các hình thức tấn công có tên gọi "Spectre" và "Meltdown". Việc bổ sung các cập nhật này có thể khiến cho các kết quả này không có hiệu quả với thiết bị hay hệ thống của bạn.

Phần mềm và khối lượng công việc được sử dụng trong các cuộc kiểm tra hiệu năng có thể đã được tối ưu hóa để thực hiện chỉ trên các bộ vi xử lý của Intel®. Các bài kiểm tra hiệu năng như SYSmark* và MobileMark* được đo bằng cách sử dụng các hệ thống máy tính, thành phần, phần mềm, thao tác và chức năng cụ thể. Bất kỳ thay đổi nào của các yếu tố này cũng có thể làm thay đổi kết quả. Bạn nên tham khảo các thông tin và bài kiểm tra hiệu năng khác để có thể đánh giá một cách đầy đủ về sản phẩm mình định mua, kể cả hiệu năng của sản phẩm đó khi kết hợp với các sản phẩm khác. Để biết thêm thông tin, hãy truy cập http://www.intel.vn/benchmarks.

3

Các tình huống giảm chi phí được mô tả nhằm sử dụng làm ví dụ về cách một sản phẩm dựa trên Intel® nhất định, trong các tình huống và cấu hình quy định, có thể ảnh hưởng đến chi phí trong tương lai và mang lại khoản tiết kiệm chi phí. Tình huống sẽ thay đổi. Intel không đảm bảo bất kỳ chi phí hoặc khoản giảm chi phí nào.

4

Được đo lường, thiết kế cho các máy tính chơi game Hiệu năng cao trên 3DMark* (Fire Strike), và Kiểm tra hiệu năng trên tất cả những bộ định chuẩn 3DMark khác. Mức đo lường E3-1285v4 so với E3-1286v3. Điểm 3DMark trên 3DMark: 1656; 3DMark11: 2881; 3DMark Vantage: 13712; 3DMark06: 18403

5

4300 dòng đo lường được 1080p 30 dòng 20 MB: E301286L v3=10, E3-1285L v4=14.