Enable Advanced Control for Processor Performance

Fine-tune performance with Intel® Adaptix™ technology.

 

 

Extract high levels of performance from Intel® processor-based platforms with Intel® Adaptix™ technology. This software toolkit helps OEMs tune a system for maximum performance and helps end users customize performance from overclocking1 2 3 to advanced graphics settings. Utilizing machine learning algorithms and advanced power control settings, Intel® Adaptix™ technology can adapt to the system environment and allows customized processor and graphics settings.

Intel® Dynamic Tuning Technology (Intel® DTT)4

Customize power settings to intelligently adapt power policies based on usage mode and temperature. These power optimization tools provide OEM/ODM engineers with machine learning algorithms to predict workload needs and make dynamic adjustments.

Intel® Performance Maximizer

Confidently add performance to select Intel® Core™ processors with Intel® Performance Maximizer. This hyper-intelligent automated overclocking tool helps mainstream users examine a processor’s individual performance DNA and personalizes settings for custom overclocking made simple.

Learn more about Intel® Performance Maximizer

Intel® Graphics Command Center

It’s never been easier to get the most out of Intel graphics. The Intel® Graphics Command Center is a completely new design built from the ground up in a more user friendly and visually stunning design that makes it easy to fine-tune settings for your favorite games, understand graphics settings, and customize color settings and display configurations.

Experience next-gen graphics ›

Get Intel® Graphics Command Center

Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU)

Overclock, monitor, and stress an unlocked or partially unlocked system. This Windows-based performance-tuning software for enthusiasts provides 140+ controls for processor clocks, memory timings, and voltage settings.

Download Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU)

Related Content

Intel® Adaptix™ Technology Product Brief

Intel® Adaptix™ technology is a collection of 4 advanced software packages each with its own targeted functions designed to enhance the performance and experience of Intel® processors-based PCs and form factors.

Read the brief

Get Your Game On

Play hard. Share. Stream. Encode. Get hi-res with no lag. Megatask seamlessly. PC gaming is better than ever, and the future looks even more exciting with Intel® technology.

Learn more

Thông tin Sản phẩm và Hiệu năng

1

Các tính năng và lợi ích của công nghệ Intel® tùy thuộc vào cấu hình hệ thống và có thể yêu cầu phần cứng, phần mềm có hỗ trợ, hoặc yêu cầu kích hoạt dịch vụ. Hiệu năng thay đổi tùy theo cấu hình hệ thống. Không có sản phẩm hoặc linh kiện nào có thể an toàn tuyệt đối. Kiểm tra với nhà sản xuất hệ thống hay nhà bán lẻ hoặc tìm hiểu thêm tại https://www.intel.vn.

2

Không có sản phẩm hoặc linh kiện nào có thể an toàn tuyệt đối.

Thay đổi tần số xung nhịp hoặc điện áp có thể ảnh hưởng hoặc làm giảm tuổi thọ của bộ xử lý và các thành phần hệ thống khác, đồng thời có thể làm giảm độ ổn định và hiệu năng của hệ thống. Chế độ bảo hành sản phẩm có thể không áp dụng nếu bộ xử lý được vận hành trên mức thông số kỹ thuật. Kiểm tra với các nhà sản xuất hệ thống và linh kiện để biết thêm chi tiết.

3

Intel và biểu trưng Intel là thương hiệu của Intel Corporation hoặc các chi nhánh của Intel tại Hoa Kỳ và/hoặc các quốc gia khác.

*Các tên và thương hiệu khác là tài sản của các chủ sở hữu khác. (khi sử dụng thương hiệu và tên của bên thứ 3).

4

Phần mềm và khối lượng công việc được sử dụng trong các cuộc kiểm tra hiệu năng có thể đã được tối ưu hóa để thực hiện chỉ trên các bộ vi xử lý của Intel®. Các bài kiểm tra hiệu năng như SYSmark* và MobileMark* được đo bằng cách sử dụng các hệ thống máy tính, thành phần, phần mềm, thao tác và chức năng cụ thể. Bất kỳ thay đổi nào của các yếu tố này cũng có thể làm thay đổi kết quả. Bạn nên tham khảo các thông tin và bài kiểm tra hiệu năng khác để có thể đánh giá một cách đầy đủ về sản phẩm mình định mua, kể cả hiệu năng của sản phẩm đó khi kết hợp với các sản phẩm khác. Để biết thêm thông tin, hãy truy cập www.intel.vn/benchmarks.